Stegeman maakt seizoen af als coach van Heracles

17 september 2014, 14:07   Bijgewerkt: 17 september 2014, 14:28

John Stegeman zal gedurende het gehele seizoen aan het roer staan bij Heracles Almelo. Dat melden de Almeloërs via de officiële kanalen. De 38-jarige trainer nam het trainersstokje onlangs over van Jan de Jonge, die ontslagen werd vanwege de teleurstellende resultaten.

De oud-speler van Heracles nam de afgelopen weken al de honneurs waar bij de Heraclieden. Hij wordt bijgestaan door René Kolmschot. Stegeman behaalde afgelopen zomer het hoogste trainersdiploma. "We kiezen vol overtuiging voor John en hebben dan ook alle vertrouwen in deze oplossing", legt algemeen directeur Nico-Jan Hoogma uit op de officiële clubsite.

"John kent de club en de bijbehorende cultuur, is een voetbaldier en een harde werker", vervolgt Hoogma. "De afgelopen weken heeft hij het samen met de overige stafleden prima opgepakt. We kijken nog naar de optie om eventueel een extra assistent-trainer aan de staf toe te voegen", aldus de Heracles-directeur.

De Almelose club was naarstig op zoek was naar een nieuwe hoofdcoach, maar deze zoektocht had geen succes. Onder meer John van den Brom was in beeld om de opvolger van De Jonge te worden, maar deze onderhandelingen liepen spaak.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen