Huntelaar over nieuw contract: "Nog niets concreet"

17 september 2014, 16:14

Wie het voetbalnieuws de afgelopen tijd op de voet gevolgd heeft, zal ongetwijfeld hebben meegekregen dat de clubleiding van Schalke 04 lyrisch was over Klaas-Jan Huntelaar. Ze stelden dat de Nederlandse spits snel zijn krabbel zouden zetten onder een nieuwe contract in Gelsenkirchen. Huntelaar gaat binnenkort samen met zaakwaarnemer Arnold Oosterveer om de tafel met Schalke-manager Horst Heldt.

Huntelaar heeft inderdaad de intentie om een nieuwe verbintenis bij Schalke te signeren. Hij zou wel genoegen moeten nemen met minder salaris. "Ik lees zo veel berichten in de Duitse media, ik weet niet of iemand dat zo heeft gezegd", reageerde Huntelaar tegenover VI. "Er is helemaal nog niet concreet gesproken", benadrukt de 31-jarige goalgetter. "Ik lees diverse tegenstrijdige berichten. Dat is op zich wel grappig, iedereen is aan het gissen."

De international van Oranje denkt dat er binnenkort meer nieuws zal komen. Tot dusver is er nog weinig zinnigs te melden, zegt hij: "Ze hebben nog niet met mij gesproken en ook niet met Arnold. Binnenkort wordt er concreet gesproken, geen idee wanneer dat is. Ik moet nu op voorzetjes reageren in de media en dat heeft geen zin", zegt Huntelaar, die woensdagavond in de Champions League met Schalke op bezoek gaat bij Chelsea. "Een heel mooie wedstrijd natuurlijk om het toernooi mee te beginnen. Of ik topfit ben? Ik heb nergens last meer van in ieder geval. Ik heb er zin in", zegt de Nederlandse spits.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen