Cocu: "Bakkali is absoluut geen optie voor PSV 1"

17 september 2014, 16:28

Mocht iemand nog een sprankje hoop hebben gehad op een tweede doorbraak van Zakaria Bakkali bij PSV, dan kan hij deze volledig laten varen. Phillip Cocu herhaalde op de persconferentie voorafgaand aan het Europa League-duel met het Portugese Estoril dat de club het helemaal gehad heeft met de jonge Belg.

"Bakkali is absoluut geen optie voor PSV 1", sprak Cocu volgens De Telegraaf op zijn perspraatje. Men vroeg zich naar aanleiding van de blessure van Memphis Depay af of Bakkali eventueel nog in beeld zou zijn. Dit is dus niet het geval. Waarschijnlijk neemt Florian Jozefzoon, Jürgen Locadia of Andrés Guardado tegen de Portugezen de plaats van Depay in.

Er speelde zich een maandenlange soap af rond Bakkali. De Belg liet PSV lang in de wachtkamer zitten, nadat de Eindhovense club hem een nieuwe aanbieding had voorgeschoteld. "Het probleem is dat Zakaria zich laat beïnvloeden door alles en iedereen om hem heen", sprak technisch directeur Marcel Brands over de jongeling, nadat het voorstel was ingetrokken.

Jeugdspeler Aleksandar Boljevic is door Cocu bij de selectie van PSV gehaald.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen