Fitte Robben op bank, Huntelaar en 'BMI' in basis

17 september 2014, 20:24

Arjen Robben werd dinsdag fit verklaard na een enkelblessure. Desondanks begint de Nederlandse aanvaller woensdag op de bank bij Bayern München in de Champions League-ouverture tegen Manchester City. Coach Pep Guardiola kan in de eigen Allianz Arena niet beschikken over Franck Ribéry. De Fransman heeft last van de knie.

In totaal hebben er twee Nederlanders, Ajax - Paris Saint Germain niet meegerekend, een basisplaats op de tweede Champions League-avond van het seizoen. Klaas-Jan Huntelaar verschijnt namens Schalke 04 aan de aftrap in de uitwedstrijd tegen Chelsea. Bruno Martins Indi behoort bij FC Porto tot de eerste elf, in het thuisduel met BATE Borisov. De verdediger is in Portugal echter niet de enige Nederlander die binnen de lijnen komt. De partij in het Estádio Do Dragão staat onder leiding van Bas Nijhuis.

AS Roma, dat CSKA Moskou ontvangt, heeft geen Oranje-tintje aangebracht in de startopstelling. Kevin Strootman is nog altijd afwezig vanwege een knieblessure en Urby Emanuelson is niet ingeschreven voor het miljoenenbal.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen