Rutten: "Sevilla zou niet misstaan in Champions League"

17 september 2014, 21:08

Volgens Feyenoord-coach Fred Rutten is Sevilla donderdag favoriet in de onderlinge Europa League-wedstrijd in Spanje. "Deze ploeg zou niet misstaan in de Champions League", zei de oefenmeester woensdag in de aanloop naar het duel op Feyenoord.nl.

"Normaal gesproken moeten wij met Standard Luik en Rijeka vechten om de tweede plaats in de poule", aldus Rutten. Hij is onder de indruk van het collectief van Sevilla. "De spelers hebben een enorme bereidheid en discipline om hun taken uit te voeren. Wij zullen daarom ook vanuit het collectief moeten opereren, dan hebben we een kans van slagen. Ik verwacht in dat opzicht een interessante wedstrijd."

Feyenoord stelde afgelopen weekend teleur met een nederlaag tegen Willem II. Rutten denkt niet dat het verlies zal doorwerken in en tegen Sevilla. "De Europa League is een andere competitie dan de Eredivisie, waarin andere wetten gelden. Het zou kunnen dat we ook wat anders gaan spelen, al is het niet zo dat we het roer helemaal omgooien. Ik verwacht dat de spelers met ervaring bij ons het team bij elkaar houden en de teamafspraken bewaren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen