Coach Estoril: "We willen dit jaar één duel winnen"

17 september 2014, 21:23

Voor het tweede jaar op rij speelt Estoril Europees voetbal. De Portugese club kwalificeerde zich afgelopen jaargang voor de groepsfase van de Europa League, maar wist daarin niet één wedstrijd te winnen. Coach José Couceiro hoopt het dit jaar beter te doen.

"We willen dit jaar één wedstrijd winnen. Dat zou historisch zijn voor Estoril", zegt Couceiro op PSV.nl. Estoril gaat donderdag in de eerste speelronde van de Europa League op visite bij PSV. "Naar aanleiding van wat ik van PSV heb gezien, is het een aanvallend ingestelde ploeg met veel kwaliteit en potentieel. Zij zijn ook de favoriet, maar dat betekent niet dat we kansloos zijn."

Couceiro gaat met zijn ploeg echter niet op de counter loeren. "Ik ben er zelfs van overtuigd dat er doelpunten gaan vallen. We zullen hetzelfde spelen als we altijd doen. 4-3-3 en op zoek naar de aanval. Natuurlijk hebben we respect voor PSV en zien we hen als de favoriet. Alleen al gezien de Europese historie van de club, maar wij zijn gemotiveerd en zijn op voorhand niet bang."

"We beseffen dat PSV de favoriet is, maar wij willen hier verrassen. Iets dat we hopen te bereiken door de aanval te zoeken", vult verdediger Bruno Miguel aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen