Groep G: Huntelaar bezorgt Schalke punt in Londen

17 september 2014, 23:14   Bijgewerkt: 17 september 2014, 23:32

Klaas-Jan Huntelaar heeft zijn waarde voor Schalke 04 nog maar eens laten zien. De Achterhoeker hielp de Duitse club woensdag aan een gelijkspel in de Champions League-ouverture bij Chelsea: 1-1. In Slovenië werd het bij NK Maribor - Sporting Lissabon eveneens 1-1. Daardoor is alles nog in evenwicht in groep G.

Huntelaar, die in de basis was begonnen bij Schalke 04, bepaalde in de 62ste minuut de eindscore op 1-1 op Stamford Bridge. De Oranje-international schoof de bal, bij zijn eerste mogelijkheid van het duel, in het doel vanaf de rand van het strafschopgebied.

In de elfde minuut was Huntelaar nog tegen een gele kaart aangelopen. De oud-Ajacied ging op de bon vanwege protesteren na het doelpunt van Chelsea, omdat daar een overtreding aan vooraf zou zijn gegaan. Cesc Fabregas leek in een duel met Max Meyer echter de bal te spelen, waardoor de Kroatische arbitrage terecht liet doorspelen. Uiteindelijk opende de Spanjaard zelf de score, na een fraai hakje van Eden Hazard. De Belg was in de slotfase dicht bij de 2-1 voor Chelsea. Hij dook vrij op voor Schalke-keeper Ralf Fährmann, maar die redde knap.

Ook bij NK Maribor en Sporting Lissabon werd het 1-1. Het venijn in Slovenië zat hem in de staart. Nani zette de bezoekers uit Portugal in de tachtigste minuut op 0-1. De oud-speler van Manchester United sneed naar binnen en schoot raak vanaf de rand van de 'zestien'. In de extra tijd deed Luka Zahovic het Ljudski vrt-stadion ontploffen. De invaller kopte binnen na geklungel van Sporting-verdediger Mouhamado-Naby Sarr.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen