Reijners: "We hebben nog een klus te klaren"

18 september 2014, 07:30   Bijgewerkt: 17 september 2014, 23:22

"Een meer dan lekkere uitslag", zo luidde de reactie van Roger Reijners, de bondscoach van het Nederlands vrouwenelftal, na de 0-2 overwinning van zijn ploeg in de WK-kwalificatiewedstrijd in en tegen topland Noorwegen. De Oranje Leeuwinnen kwalificeerden zich daarmee voor de play-offs om een WK-ticket.

Reijners: "Ik ben bovenal blij met de wijze waarop we gespeeld hebben. We hebben grote kansen gecreëerd en de wedstrijd gecontroleerd. In de rust heb ik aangegeven dat het belangrijk was de controle vast te houden en dat hebben we gedaan. Met vooral een fantastisch tweede doelpunt, een mooie aanval over de flanken die Van de Donk fraai inschiet. We hebben een prima spel gespeeld tegen een ploeg met veel kwaliteit en loopvermogen. Maar we zijn er nog niet. We zijn met dit team goed op weg en dat geeft vertrouwen richting de play-offs. We willen heel graag naar het WK en de wedstrijden om daar te komen moeten nog gespeeld worden. We hebben nog een klus te klaren."

Nederland krijgt in de play-offs te maken met Italië, Schotland en Oekraïne. Deze landen behoren, net als Oranje, tot de vier beste nummers twee van de zeven kwalificatiepoules. De halve finales zijn eind oktober, de eindstrijd volgt in november. De winnaar van de barrages mag komende zomer naar Canada om zich te meten met de wereldtop. Het Nederlands vrouwenelftal plaatste zich nog nooit voor een mondiale eindronde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen