Robben keert terug met winst: "Ik voel me goed"

18 september 2014, 08:32

Bayern München haalde woensdagavond niet haar eigen topniveau, maar wist wel een 1-0 overwinning over de streep te trekken tegen Manchester City. Jérôme Boateng kroonde zich in extremis tot matchwinner, in het eerste duel in de groepsfase van de Champions League. Arjen Robben, die een kwartier voor tijd in het veld kwam, was tevreden met het resultaat, maar stelt wel dat er werk aan de winkel is.

"We hebben drie punten gepakt, dat was het belangrijkste doel", sprak Robben na afloop van winstpartij. "We hebben niet zo goed gespeeld als we kunnen, we moeten nog een beetje in het ritme komen. Maar we zijn op de goede weg", vindt de Oranje-international. "We werken aan bepaalde dingen en het kan alleen maar beter worden."

Robben is de weg naar wedstrijdfitheid nadrukkelijk ingeslagen, nadat hij met een enkelblessure. "Fysiek gezien gaat het goed met mij. Ik startte het seizoen zeer goed tegen Wolfsburg, maar daarna kende ik wat fysieke problemen. Maar ik het stel prima, hopelijk ben ik snel helemaal vrij van pijn"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen