Huntelaar: "Hele team was opgelucht na mijn treffer"

18 september 2014, 08:47

Klaas-Jan Huntelaar toonde woensdagavond zijn waarde voor Schalke 04, dat knap een punt wist weg te halen uit het Stamford Bridge van Chelsea. De Nederlandse spits zorgde na ruim een uur spelen voor de gelijkmaker, nadat Francesc Fabregas de thuisploeg in de eerste helft op voorsprong had geschoten.

Het punt van Schalke was extra knap te noemen, omdat de ploeg in gehavende toestand naar Londen afreisde: "We moesten gewoon alles geven", sprak Huntelaar na afloop. "We wisten dat het moeilijk zou worden met de vele blessures, waardoor spelers als Marco Höger en Roman Neustädter op een andere positie moesten spelen. We moesten de schade beperken en hopen dat we in de wedstrijd zouden komen. Zo zie je maar weer: als je vecht, dan kan je een resultaat boeken."

Met zijn doelpunt speelde Huntelaar een glansrol bij Die Königsblauen. "Ik denk dat het hele team hierna erg opgelucht was", zegt de Nederlander over zijn treffer. "We hebben het geweldig gedaan, vooral in de tweede helft. We hebben ervoor gevochten en veel meters afgelegd. We kregen de kans om te scoren en pakten deze."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen