De Jong wil bij AC Milan blijven en prijst Inzaghi

18 september 2014, 10:56

Ondanks de nodige geruchten over zijn toekomst, wil Nigel de Jong niet denken aan een vertrek bij AC Milan. Als het aan hem ligt, dan sluit hij zijn carrière af bij de Rossoneri. Hij heeft uitstekend naar zijn zin in de modestad en is verguld met de samenwerking met trainer Filippo Inzaghi, die Clarence Seedorf afgelopen zomer opvolgde.

"Ik wil bij Milan blijven en herhaal dat ik er mijn loopbaan wil afsluiten", sprak De Jong. "Milan is een club met een grote historie en uitzonderlijke tradities. Deze club moet altijd voor de top drie strijden. Dat wordt lastig, aangezien er veel topteams zijn, maar we gaan het proberen", aldus de Oranje-international, die zijn contract graag wil verlengen. "De club heeft contact opgenomen met mijn zaakwaarnemer. Er staat een afspraak gepland voor volgende week."

De Jong en co startten uitstekend aan het nieuwe seizoen, met zes punten uit twee wedstrijden. Milan won haar seizoensopener tegen SS Lazio met 3-1 en zegevierde afgelopen weekend met 4-5 bij Parma. De Jong vindt het mooi dat Inzaghi een goed begin kent als trainer van Milan. "Hij is anders dan de coaches die eerder gehad heb. Hij doet me denken aan een jonge Van Gaal", zegt de Nederlander. "Hij heeft veel energie, praat veel en kan zich verplaatsen in de spelers."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen