De Jong: "We geloven zeker in een stunt bij PSV"

18 september 2014, 16:05

Het gaat SC Cambuur dit seizoen zeer voor de wind. De Leeuwarders zijn na vijf speelronden nog altijd ongeslagen in de Eredivisie en staan op een knappe derde plaats. Komend weekend wacht er er een grote test op de ploeg van trainer Henk de Jong: PSV-uit.

"Deze groep is zo gretig, dat is echt onvoorstelbaar. Ik moet ze gewoon afremmen", zegt De Jong op de officiële clubsite in aanloop naar het duel in Eindhoven. "PSV is een hele grote club met geweldige spelers, maar wij geloven zeker in een stunt. Ook in Eindhoven gaan we spelen om te winnen, en mocht PSV het dan wel beter doen dan ons, dan geven we ze een hand en gaan we weer naar huis. Maar we geven ons niet makkelijk gewonnen."

Cambuur beleefde de beste Eredivisiestart ooit in de geschiedenis van de club. "Je merkt wel dat er anders naar ons wordt gekeken. Vooraf zei iedereen dat wij het in ons tweede seizoen heel moeilijk zouden krijgen, maar dat beeld is wel veranderd. Mensen verwachten nu iets van ons, maar dat is eigenlijk alleen maar mooi, ik zie het als een stukje waardering voor het werk dat wij hier leveren", aldus De Jong.

De coach van Cambuur wil Furdjel Narsingh overigens geleidelijk brengen. "We nemen geen enkel risico met Furdjel. We willen hem graag fit houden, want als hij een tijdje fit kan blijven is hij in potentie misschien wel de beste rechtsbuiten van Nederland. Hij begint daarom zondag ook nog niet in de basis."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen