Ontslagen Pastoor eist baan als assistent terug bij AZ

Ger
18 september 2014, 19:30

Alex Pastoor wil zijn functie terug als assistent-trainer van AZ. De Alkmaarse club besloot deze week afscheid te nemen van de geboren Amsterdammer, nadat beide partijen het niet eens waren geworden over de voorwaarden van zijn beoogde positie als hoofdtrainer. Hij moest bij AZ de opvolger van Marco van Basten worden.

Volgens de 47-jarige Pastoor is zijn contract eenzijdig ontbonden en dus niet in goed onderling overleg. "Ik wilde graag een contract voor dezelfde duur en dat wilde AZ niet. Ik vond daar weinig vertrouwen in uitspreken", aldus Pastoor tegenover de NOS. "Als dat niet zou kunnen, zou ik graag in mijn rol als assistent verder gaan." AZ weigerde echter om onder die voorwaarden verder samen te werken en stuurde aan op een breuk.

Pastoor eist nu met behulp van de vakbond VVCS - goedschiks of kwaadschiks - zijn baan terug. Hij ontkent met klem dat de Noord-Hollanders hem hebben ontslagen vanwege het eventueel lekken van informatie over de fysieke problemen van Van Basten naar de pers.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen