Streppel: "Beste selectie sinds ik hier trainer ben"

19 september 2014, 10:54

Een memorabele 1-2 uitoverwinning op Feyenoord zorgde voor veel vrolijke gezichten in Tilburg en omstreken, maar een week later staat misschien wel de belangrijkste wedstrijd van het seizoen op het menu voor de Tricolores: de derby tegen NAC Breda. Trainer Jurgen Streppel hoopt dat zijn ploeg de goede lijn van de afgelopen weken kan doortrekken tegen de Brabantse buren.

"Dit is de beste selectie sinds ik hier trainer ben", zegt Streppel, die duidelijk met een goed gevoel rondloopt bij de promovendus uit Tilburg. "Als je wint bij Feyenoord is de sfeer natuurlijk uitstekend. Bij de laatste training waren veel supporters aanwezig, er werd zelfs vuurwerk afgestoken. Dat is een mooi hart onder de riem. Het geeft de spelers en de staf een extra boost en laat nog eens zien hoe belangrijk de wedstrijd tegen NAC voor onze supporters is", aldus de coach van Willem II.

Willem II staat er prima voor. De Tilburgers krijgen veel complimenten over het frisse spel. "Voetballend doen we het prima. We hebben nog nergens punten gestolen; we hadden zelfs een paar punten meer verdiend", vindt Streppel, die blij is met zijn spelersgroep: "Dit is kwalitatief wel de beste selectie die ik in mijn tijd bij Willem II heb meegemaakt. We hebben goed ingekocht, maar handhaving in de Eredivisie blijft nog steeds onze doelstelling. Het heeft weinig zin om nu torenhoge ambities van de daken te schreeuwen."

Streppel kan in de burenruzie weer beschikken over Ali Messaoud en Bruno Andrade. Alleen Tim Cornelisse is nog niet inzetbaar. "Het is een beladen derby, het stadion zit goed vol, dus er zal een lekkere sfeer hangen. Ook NAC heeft een prima start gemaakt. Ik verwacht een leuke, aantrekkelijk wedstrijd tussen twee ploegen die lekker in hun vel zitten."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen