Pardew beticht Newcastle-fans van 'massahysterie'

19 september 2014, 11:46

Alan Pardew staan onder druk als bij Newcastle United. De manager van The Magpies wordt fors bekritiseerd door de eigen fans, die zich volgens hem schuldig maken aan het creëren van 'massahysterie'. De coach vindt dat de zware kritiek van de supporters te veel negatieve invloed heeft op de spelersgroep.

"De situatie lijkt momenteel op massahysterie", sprak de 53-jarige Pardew over de impact van de kritiek van de fans. Na de 4-0 nederlaag bij Southampton moest hij het flink ontgelden. Newcastle verzamelde slechts twee punten in vier wedstrijden. Komende zaterdag neemt de club van Daryl Janmaat, Siem de Jong en Vurnon Anita het op tegen Hull City. Ondertussen wordt er volop gespeculeerd over de toekomst van Pardew in Newcastle.

"Deze situatie is naar een dusdanig niveau gegaan, dat het voor de spelers moeilijk wordt om te presteren", zegt Pardew over de onrust. "We proberen ons te focussen op zaterdag, we willen heel graag een overwinning behalen voor de club", aldus de manager, die met lede ogen aanzag dat fans een website tegen hem lanceerden (sackpardew.com) en de nodige spandoeken maakten die om zijn ontslag vroegen. "Daar ben ik erg teleurgesteld over. Het zorgt voor afleiding."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen