Van de Looi: "Utrecht is eigenlijk opnieuw begonnen"

19 september 2014, 15:30

Trainer Erwin van de Looi is met 'zijn' FC Groningen uit op eerherstel, na de kansloze 3-0 nederlaag tegen SC Cambuur. De Groningers gaan zondagmiddag op bezoek bij FC Utrecht. "Het is simpel. We gaan daar naartoe om punten te halen."

"Vanaf woensdag hebben we vervolgens het vizier volledig op Utrecht gericht", zegt Van de Looi, die de zeperd in Leeuwarden nog wel even na voelde dreunen. "Zo'n nederlaag doet wat met de ploeg, maar we hebben ook al diverse keren laten zien waar we goed in zijn. Als we 'aardig goed' spelen, kunnen we van Ajax winnen. Spelen we slecht dan wordt het ook zomaar 3-0 tegen Cambuur. Zo zitten de krachtverschillen in elkaar dit seizoen", weet de Groningse coach.

Groningen reist dus naar de Domstad. "Utrecht is dit seizoen eigenlijk opnieuw begonnen. Met Robbie Alflen als coach en Co Adriaanse als adviseur en diverse nieuwe spelers in de ploeg. Ook zij spelen met een bepaald idee en ik verwacht dat zij ons snel onder druk willen zetten. Aan de bal hebben ze met Kali en Ayoub spelers die willen voetballen. Casper Goedkoop heeft ze zondag geanalyseerd en ik heb hun wedstrijd tegen ADO op televisie teruggezien. We hebben een goed beeld van hun intenties en manier van spelen", aldus Van de Looi.

Henk Bos maakt na maandenlang blessureleed zijn rentree in de Groningen-selectie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen