Utrecht heeft trio terug: "Luxeprobleem? Prettig"

19 september 2014, 16:47

De ziekenboeg van FC Utrecht stroomt langzaam leeg. Rob Alflen, de trainer van de club uit de Domstad, kan komende zondag in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen weer een beroep doen op de herstelden Gyliano van Velzen, Kai Heerings en Ruud Boymans.

"Of ik nu te maken krijg met een luxeprobleem? Misschien wel. Maar dat vind ik alleen maar prettig", zegt Alflen op de clubwebsite. De oefenmeester tempert de verwachtingen rond spits Boymans. "Je mag op dit moment geen wonderen van hem verwachten. Het heeft nog even tijd nodig. Hij is er best een poos uit geweest. We moeten hem geleidelijk brengen."

FC Utrecht wacht een drukke week, met wedstrijden tegen FC Groningen (zondag, thuis), PSV (donderdag, beker, uit) en FC Twente (28 september, uit). Alflen: "Drie wedstrijden kort na elkaar; ik vind dat leuk. Nu we een bredere groep hebben, kunnen we dat ook beter opvangen. Al kijken we nu nog niet te veel naar de wedstrijden tegen PSV en FC Twente. Als je tegen FC Groningen speelt, telt op dat moment alleen de wedstrijd tegen FC Groningen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen