Bosz: "Het geloof was bij ons nooit weg"

19 september 2014, 18:45

Volgens coach Peter Bosz is Vitesse nooit in paniek geweest. De Arnhemmers begonnen het nieuwe seizoen met één punt uit vier wedstrijden moeizaam. Afgelopen weekend werd pas de eerste driepunter van deze jaargang gescoord, Excelsior werd met 3-1 verslagen.

"Het geloof was bij ons nooit weg, maar de overwinning was wel hard nodig", zegt Bosz op Vitesse.nl. "Het doet een spelersgroep wel goed, dat is logisch. We zijn de afgelopen weken hard en goed blijven trainen. Daar heeft het nooit aan gelegen."

Vitesse krijgt zaterdag visite van SC Heerenveen. Bosz kijkt ernaar uit, ook omdat het de zogeheten 'Airborne-wedstrijd' betreft. Het is de zeventigste herdenking van de Slag om Arnhem. "Wie gevoel voor geschiedenis heeft, moet dit een mooi duel vinden. Ik vind het bijzonder hoe Vitesse dit jaarlijks weer oppakt. Je merkt dat er mensen zijn die speciaal naar dit duel toeleven en uitkijken. Het is een prachtige traditie", aldus Bosz.

De oefenmeester mist tegen SC Heerenveen alleen aanvoerder Guram Kashia. "Natuurlijk is dat vervelend, maar je weet dat je het in een seizoen nooit met elf spelers alleen doet. Blessures en schorsingen horen er bij en daar hebben we nu met Guram mee te maken. Zaterdag vertel ik de spelers wie zijn plaats inneemt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen