Van Gaal over terugkeer van Ronaldo: "Het is mogelijk"

19 september 2014, 20:51   Bijgewerkt: 20 september 2014, 01:04

Louis van Gaal ziet Cristiano Ronaldo graag terugkeren bij Manchester United, maar de Nederlandse oefenmeester van The Red Devils verwacht niet dat Real Madrid hem laat gaan.

"Het is mogelijk", reageerde Van Gaal vrijdag op de persconferentie toen een eventuele terugkeer van Ronaldo naar Old Trafford ter sprake kwam. "Spelers als Ronaldo voegen heel veel toe aan een team. Maar ik denk niet dat Real Madrid hem zal verkopen."

Ronaldo verruilde Manchester United in de zomer van 2009 voor Real Madrid voor een bedrag van 94 miljoen euro, destijds een wereldrecord. In het geruchtencircuit werd deze zomer gesuggereerd dat de Portugese vedette ontevreden zou zijn in de Spaanse hoofdstad, omdat de Koninklijke spelers als Xabi Alonso en Angel Di Maria vrij makkelijk liet gaan. Het leidde tot speculaties over een terugkeer van Ronaldo naar de Engelse topclub.

Op de vraag of hij de komst van Ronaldo naar Manchester United haalbaar acht, antwoordde Van Gaal: "Ja, maar deze discussie wordt altijd in de kranten gevoerd. En ik denk niet dat de media Ronaldo zullen kopen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen