Willem II in blessuretijd alsnog langs NAC Breda

19 september 2014, 21:57   Bijgewerkt: 19 september 2014, 22:35

Willem II heeft in blessuretijd de Brabantse derby van NAC gewonnen. In de 91e minuut besliste uitgerekend Robert Braber, vroeger seizoenkaarthouder op de tribune in Breda, de wedstrijd. De thuisploeg won met 2-1.

Als er vorig seizoen iets ontzettend pijnlijk was voor een Willem II-supporter, dan was het wel het gemis van de derby tegen de grote aartsrivaal die 20 kilometer verderop gevestigd is, in het gehate Breda. De degradatie van twee seizoenen geleden kwam hard aan, maar na een uitstekend seizoen in de Jupiler League willen de Tilburgers zich nu koste wat kost handhaven in de Eredivisie. Met die gedachte leken de elf basisspelers van Willem II de Brabantse derby tegen NAC in te gaan. Vanaf de aftrap was de thuisploeg feller, gretiger en dominanter. Vrijwel alle duels werden gewonnen en overal op het veld werd initiatief genomen.

Terwijl de rook van de vele vuurwerkbommen nog zijn weg uit het Koning Willem II-stadion zocht, kwamen de Tricolores binnen een kwartier op voorsprong. De steun van de thuisaanhang werd beloond door linksbuiten Ben Sahar, die deze zomer overkwam van Hertha BSC en voorheen nog onder contract stond bij Chelsea. De linksbuiten uit Israël mikte de bal na een uitstekende steekpass van Jordens Peters laag in de verre hoek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen