FC Eindhoven naast koplopers Roda JC en NEC

19 september 2014, 22:05

FC Eindhoven heeft zich naast Roda JC en NEC op de koppositie van de Jupiler League genesteld. De Brabanders wonnen vrijdag in Limburg met 0-2 bij Fortuna Sittard. Roda JC en NEC komen later dit weekend nog wel in actie.

Jens van Son (foto) en Fries Deschilder maakten de doelpunten voor FC Eindhoven in Sittard. Van Son opende in de 28ste minuut de score, Deschilder maakte een kwartier voor het eindsignaal aan alle spanning een einde met de 0-2.

FC Eindhoven komt door de winst op vijftien punten, evenveel als Roda JC en NEC. Die teams spelen zaterdag echter nog. Ze ontvangen dan respectievelijk Jong Ajax en FC Emmen. FC Volendam staat vierde met dertien punten. De Noord-Hollanders gaan eveneens zaterdag op visite bij RKC Waalwijk.

FC Volendam zag Sparta en VVV Venlo op gelijke hoogte komen. De Rotterdammers zegevierden met 0-2 bij Jong PSV. Giovanni Hiwat en Johan Voskamp maakten de doelpunten in Eindhoven. VVV versloeg in de eigen Koel Almere City FC met 3-2. Melvin Platje was met twee goals de gevierde man. De aanvaller was goed voor de 1-0 en 3-1. Danny Post was verantwoordelijk voor de 2-0. Vincent Janssen maakte tot tweemaal toe, waarvan de eerste keer vanaf elf meter, de aansluitingstreffer voor Almere City FC. Verder kwamen de Flevolanders echter niet.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen