Brandts: "Het was een wedstrijd met twee gezichten"

21 september 2014, 10:08

FC Dordrecht wist zaterdagavond een punt uit het vuur te slepen op het Woudestein van Excelsior. Robin Gosens maakte in de 85ste minuut de fraaie openingstreffer van Adil Auassar ongedaan. Ernie Brandts, de trainer van de Dordtenaren, kijkt met gemengde gevoelens terug op het duel.

"Het was een wedstrijd met twee gezichten, maar de eerste helft was verschrikkelijk slecht", zegt Brandts op de officiële clubsite. "We waren in alles te laat. In de rust hebben we een en ander rechtgezet en ook besloten om met twee spitsen te gaan spelen en van daaruit te gaan voetballen. Dat ging veel beter. De tweede helft zijn zij niet meer gevaarlijk geweest en hadden we de wedstrijd onder controle", stelt de coach van de promovendus uit Dordrecht.

Uiteindelijk gingen Brandts en co nog voor de zege, maar deze zou er niet komen. "We hinkten nog op twee gedachten, nadat Bruins er bij Excelsior met rood af moest. Wij waren de bovenliggende partij, maar na twee wedstrijden waarbij je in de slotfase het deksel op de neus krijgt, ga je toch twijfelen. Dat punt wilden we in elk geval meenemen naar Dordt."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen