AZ had 'goed gesprek' met topkandidaat Van den Brom

21 september 2014, 12:29

AZ wil de soap rond Marco van Basten en vooral Alex Pastoor zo snel mogelijk afsluiten, zodat de rust in Alkmaar kan wederkeren. Het is naarstig op zoek naar een nieuwe hoofdcoach en heeft in het kader hiervan gesproken met John van den Brom, die vorig seizoen ontslagen werd bij Anderlecht. De clubleiding van AZ kijkt met positieve gevoelens terug op het eerste gesprek met de momenteel werkloze coach.

"We hebben een oriënterend gesprek met elkaar gehad en ik kan melden dat het een goed gesprek is geweest", gaf Stewart aan in gesprek met FOX Sports. "Dat heb ik ook aan John teruggekoppeld. Nu gaan we kijken of we snel verder kunnen", aldus de directeur voetbalzaken van AZ. Volgens hem ziet Van Basten heil in de komst van Van den Brom. "Hij ziet het zitten."

Op dit moment mag Van den Brom nog niet aangesteld worden door AZ. Louis Everard klopte namens de VVCS aan bij de CBV. "En daarom is de positie met terugwerkende kracht alsnog besmet verklaard", sprak de VVCS-directeur. Stewart gaf aan dat hij in gesprek is met de CBV, om wat aan deze situatie te doen. "We zijn afhankelijk van hen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen