Feyenoord met Kazim-Richards, Ajax geeft Zimling kans

Ger
21 september 2014, 13:33

Colin Kazim-Richards heeft in de Klassieker zijn eerste basisplaats bij Feyenoord te pakken. De aanvaller houdt onder meer Elvis Manu op de bank. In het centrum van de verdediging moet Joris Mathijsen zijn plek afstaan aan Terence Kongolo. Op het middenveld neemt Jens Toornstra het stokje over van Tonny Vilhena. Voor Kenneth Vermeer is het een snel weerzien met zijn oud-ploeggenoten. De doelman is pas sinds kort Feyenoorder.

Bij Ajax krijgt Niki Zimling in het middenrif de voorkeur boven Nick Viergever. Anwar El Ghazi begint tegen Feyenoord als vervanger van Lasse Schöne. De Deen raakte geblesseerd in het Champions League-duel met Paris Saint Germain (1-1). Hij nam toen uit een vrije trap de gelijkmaker voor zijn rekening.

Feyenoord is het seizoen teleurstellend begonnen met slechts vijf punten uit vijf wedstrijden. In eigen stadion wonnen de Rotterdammers zelfs nog niet in competitieverband. Met negen punten beleefde ook Ajax geen vlekkeloze start van het seizoen. Het duel tussen de twee aartsrivalen begint om 14.30 uur.

Opstellingen

Feyenoord: Vermeer; Wilkshire, Van Beek, Kongolo, Nelom; Clasie, Toornstra, El Ahmadi; Schaken, Kazim-Richards, Boëtius

Ajax: Cillessen; Van Rhijn, Veltman, Moisander, Boilesen; Klaassen, Zimling, Serero; El Ghazi, Sigthórsson, Andersen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen