Schreuder: "Het team gaat steeds beter spelen"

21 september 2014, 15:37

FC Twente boekte zondagmiddag haar tweede zege op rij in de Eredivisie. Nadat de Tukkers vorige week Go Ahead Eagles (2-1) opzij schoven, werd vanmiddag met speels gemak afgerekend met Heracles Almelo: 1-4. Trainer Alfred Schreuder is dik tevreden over zijn ploeg.

"We zijn heel blij met de overwinning", zegt Schreuder op de officiële clubsite. "We wisten dat het moeilijk zou kunnen worden, als we niet klaar waren voor dit duel. Ik moet de jongens een compliment geven. Ze hebben het geweldig gedaan. Vanaf de eerste minuut waren we de bovenliggende partij."

De tegentreffer van Wout Weghorst voorspelde weinig goeds voor Twente, maar de club uit Enschede slaagde erin om orde op zaken te stellen. "Na de achterstand zijn we rustig gebleven. We maakten gelukkig de 1-1, maar vooral de 1-2 en 1-3 kort voor rust waren dodelijk. In de rust hebben gezegd dat we zo door moesten gaan, maar over de eerste twintig minuten na rust waren we ontevreden. We gaven Heracles te gemakkelijk de bal. We zijn verder niet echt in de problemen gekomen. Wat dat betreft heeft het me positief verrast dat het zo is gegaan. Het team gaat steeds beter spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen