Rutten gefrustreerd: "Hadden onszelf moeten belonen"

21 september 2014, 17:29

Feyenoord was zondagmiddag op vrijwel alle fronten beter dan Ajax, maar toch kwamen de Rotterdammers uiteindelijk van een koude kermis thuis. De Ajacieden wonnen met 0-1 in De Kuip, dankzij een rake vrije trap van Ricardo van Rhijn. Feyenoord creëerde veel kansen tegen de regerend kampioen maar miste fortuin en scherpte in de afronding. Trainer Fred Rutten baalt als een stekker van het resultaat.

Rutten was na afloop van de minimale nederlaag gefrustreerd. "Ik heb veel goede dingen gezien vandaag, alleen hadden we onszelf moeten belonen", zo citeert Feyenoord.nl de coach. "Sommige kansen telde je hij wijze van spreken al, maar ze gingen er niet in. Dat is heel frustrerend", vervolgt de coach van Feyenoord.

En toch was er maar één ploeg die aan het voetballen was in De Kuip: Feyenoord. Rutten was dan ook zeer tevreden over het spel van zijn manschappen: "We hadden het goed staan en speelden het voetbal dat we graag willen zien van deze ploeg. We hebben laten zien dat we dominant kunnen spelen. In de eerste helft waren we enorm agressief en speelden bij balbezit met veel durf en lef. De tweede helft waren de teams meer gelijkwaardig, al kregen we in de slotfase nog een paar goede kansen."

Ondanks de nederlaag werden de Feyenoord-spelers door het publiek bedankt met een ovatie. "Daarvoor wil ik het legioen ook bedanken, de supporters verdienen evenzeer applaus", sprak Rutten, die een valse start met Feyenoord beleeft. Er werden slechts vijf punten verzameld in de eerste zes wedstrijden. "Die feiten liegen niet. Aan de andere kant weet ik zeker dat de punten gaan komen als dit team verder op elkaar ingespeeld raakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen