Vermeer: "Op deze manier verliezen doet heel veel pijn"

Ger
21 september 2014, 17:47   Bijgewerkt: 22 september 2014, 11:33

Kenneth Vermeer zag zijn nieuwe club Feyenoord een sterke Klassieker spelen tegen Ajax. Niettemin ging de Rotterdamse club voor eigen publiek onderuit. De doelman moest het antwoord schuldig blijven op een vrije trap van zijn oud-ploeggenoot Ricardo van Rhijn.

"Dit is zo zuur. We hebben een fantastische wedstrijd achter de rug. Dat we op deze manier verliezen, doet heel veel pijn", baalt Vermeer tegenover FCUpdate.nl. De voormalige Ajacied werd al vroeg in de Klassieker geklopt door Van Rhijn. "Ik ken hem natuurlijk goed", zegt Vermeer. "In mijn tijd bij Ajax gingen de ballen er over het algemeen niet zo in. Toen was het vooral over en naast. Helaas schoot hij deze vrije trap zeer goed in. De bal ging omlaag en naar de zijkant. Hij was onhoudbaar."

Feyenoord deed zichzelf uiteindelijk ernstig tekort door de vele kansen onbenut te laten. "We hebben Ajax vol onder druk gezet, iedereen zat zeer kort op zijn directe tegenstander. Het leverde alleen geen doelpunten op", aldus Vermeer. "We moeten nu positief blijven. Deze wedstrijd is weliswaar verloren gegaan, maar het spel was uitstekend. Zo moeten we doorgaan."

Vermeer liet zijn gezicht na afloop van de Klassieker niet meer in de kleedkamer zien waar de spelers van Ajax verbleven. "Dat kon ik na deze teleurstelling niet meer opbrengen. Ik ben zó ziek van de nederlaag."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen