Blunderend Internazionale geraakt niet voorbij Palermo

21 september 2014, 23:16   Bijgewerkt: 22 september 2014, 00:11

Internazionale heeft zondag punten verspeeld in de Serie A. Op bezoek bij Palermo kwam de formatie van trainer Walter Mazzarri niet verder dan 1-1.

Nemanja Vidic mocht zich het vroege tegendoelpunt aanrekenen. De ervaren verdediger van Inter ging in de derde minuut opzichtig in de fout en bood Franco Vazquez een niet te missen kans: 1-0. Vlak voor rust trok Mateo Kovacic de stand gelijk, met wat later bleek het laatste doelpunt van de wedstrijd.

Inter had bij winst de derde plek in kunnen nemen. Daar staat nu Hellas Verona, dat met 1-0 won bij Torino. Invaller Artur Ionita kroonde zich halverwege de tweede helft tot matchwinnaar in Turijn. Omar El Kaddouri miste in de slotfase een strafschop voor Torino.

Voor Inter was het alweer de tweede remise in drie wedstrijden. De ploeg staat zesde, met vier punten achterstand op de koplopers AS Roma en Juventus.