Van Hanegem: "Feyenoord kan nog derde worden"

Ger
22 september 2014, 10:09

Het optreden van Feyenoord tegen Ajax stemt Willem van Hanegem ondanks het verlies hoopvol. De Kromme denkt dat zijn oud-werkgever de teleurstellende start van het seizoen achter zich kan laten om uiteindelijk derde te worden.

"Tja, je moet wel een erg sterke supporter zijn om dit aan te kunnen. Hoe vaak is Feyenoord niet al beter geweest tegen Ajax? Maar vaak - dat was in mijn tijd al - komen ze uit een afgeslagen aanval, of een corner of vrije trap, alsnog op voorsprong", schrijft Van Hanegem in zijn column in het AD. "Maar het pluspunt was natuurlijk de arbeid die de ploeg leverde. Feyenoord had het verdiend dik te winnen, terwijl een deel van het elftal niet eens goed was."

"Ajax werd vanaf het begin onder druk gezet. Woensdag tegen Paris Saint Germain vond ik Ajax ook niet goed. Bij rust had het 0-3 of 0-4 kunnen zijn", aldus Van Hanegem. "Maar die gasten werden hooghartig, dus toen Ajax een goal maakte konden ze niet meer omschakelen. En dan zeggen ze in Amsterdam na afloop dat ze hadden moeten winnen. Dan denk ik: reëel blijven nadenken!"

"Voor Feyenoord begint een spannende week. Twee keer uit tegen Go Ahead Eagles, dat zal niet meevallen. Maar als je zo speelt als gisteren, hoef je niet bang te zijn. Het geluk voor Feyenoord is dat de onderlinge puntenverschillen ook dit jaar in de Eredivisie niet groot zullen zijn. Eerste of tweede worden, dat lijkt me een te moeilijke opgave. Maar derde worden, dat kan nog."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen