Dinamo blijft in spoor Zenit na vierde zege in successie

22 september 2014, 21:41   Bijgewerkt: 23 september 2014, 00:03

Dinamo Moskou heeft maandag de vierde overwinning op rij geboekt. Op bezoek bij stadgenoot Torpedo Moskou maakte de ploeg van trainer Stanislav Cherchesov geen fout: 1-3.

Aleksei Ionov maakte na tien minuten de openingstreffer, maar lang kon Dinamo niet genieten van de voorsprong. Nog geen minuut later maakte Aleksandr Katsalapov weer gelijk. Het bleef lang 1-1, maar in de 82ste minuut sloeg Ionov - weer op aangeven van Kevin Kurányi - opnieuw toe. Oud-PSV'er Balázs Dzsudzsák bepaalde de eindstand kort voor tijd op 1-3. Dzsudzsák had net als Alexander Büttner een basisplaats, terwijl Douglas en Stanislav Manolev als invaller speeltijd kregen.

Door de overwinning blijft Dinamo Moskou de nummer twee in Rusland, met achttien punten uit acht duels, evenveel als stadgenoot CSKA Moskou en Kuban Krasnodar. Koploper Zenit Sint-Petersburg is met 24 uit acht voorlopig buiten bereik.

Dinamo Moskou is de volgende tegenstander van PSV in de groepsfase van de Europa League. Op 2 oktober gaan de Eindhovenaren op bezoek in Moskou.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen