Valencia verslaat Getafe en blijft in spoor Barcelona

23 september 2014, 00:09

Valencia is voorlopig de nummer twee in Spanje. Maandag versloeg de ploeg van trainer Nuno Espirito Santo Getafe met 3-0. Rodrigo was bij alle doelpunten van de gasten betrokken, maar werd vroegtijdig naar de kleedkamer gestuurd.

Paco Alcacer opende na zes minuten het bal op aangeven van Rodrigo. Bij het tweede doelpunt gaf de 23-jarige Spanjaard de voorassist op André Gomes, die na een een-twee met Alcacer de 2-0 op het scorebord zette.

Na de wissel van helften bepaalde Rodrigo de eindstand op 3-0 vanaf de strafschopstip. Even later ontving de in Brazilië geboren Spanjaard zijn tweede gele en dus rode kaart.

Valencia bereikte door die uitzege de tweede plaats, achter Barcelona, in de Primera Division. Sevilla heeft evenveel punten als Valencia, maar een minder doelsaldo.