Eenhoorn bezocht AZ: "Moet straks weer over voetbal gaan"

23 september 2014, 13:12   Bijgewerkt: 23 september 2014, 13:35

De naam van Robert Eenhoorn, de nieuwe algemeen directeur van AZ, wordt omwille van de onrust in Alkmaar steeds vaker genoemd. Hij treedt op 1 oktober pas officieel in dienst bij AZ, maar voelde zich geroepen om alvast zijn gezicht te laten zien bij de Alkmaarse club. Hij was er dinsdag op bezoek. De afgelopen periode speelde zich een ware soap af bij AZ, met de perikelen rond Marco van Basten en Alex Pastoor.

"De weg naar succes gaat gepaard met hobbels. Dit is er zo eentje", zei Eenhoorn tegen Telesport TV over de hectische situatie in Alkmaar. De nieuwe algemeen directeur van AZ is zich er naar eigen zeggen van bewust dat het een chaos is bij zijn nieuwe werkgever. Van Basten deed wegens stress een stapje terug, zijn assistent en de nieuwe beoogde hoofdcoach Pastoor werd ontslagen.

Pastoor gaat zijn dubieuze ontslag aanvechten en ondertussen is AZ naarstig op zoek naar een opvolger van Van Basten. John van den Brom is de topkandidaat en sprak al met de clubleiding van de Alkmaarders. "Het belangrijkste is dat het hier straks weer over voetbal gaat en nergens anders over", aldus Eenhoorn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen