Rutten stelt Mulder teleur en kiest toch voor Vermeer

23 september 2014, 14:10

Erwin Mulder is sinds de komst van Kenneth Vermeer veroordeeld tot een rol als tweede doelman in De Kuip. De reservekeeper van Feyenoord hoopte zijn opwachting te mogen maken in de beker, maar deze vlieger gaat voor hem niet op. Coach Fred Rutten kiest in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles 'gewoon' voor Vermeer onder de Rotterdamse lat.

Rutten liet Mulder na de komst van Vermeer weten dat hij eventueel zou mogen keepen in bekerwedstrijden, maar dit feest gaat niet door. "Erwin is dan ook erg teleurgesteld, logisch", zegt Rutten volgens Metro over de keeperskwestie. "Na uitvoerig overleg met keeperstrainer Patrick Lodewijks heb ik besloten om toch voor Kenneth te kiezen. We willen vastigheden inslijpen, daarom wil ik zo veel mogelijk vasthouden aan hetzelfde team. Ook in de rest van het elftal zal weinig veranderen. Ik ga spelers geen rust gunnen, alleen als ze serieuze pijntjes hebben."

Een bittere teleurstelling voor Mulder, die volgens Rutten wel sportief reageerde. "Desondanks heeft Erwin zich heel normaal gedragen. Dat hij nu wederom teleurgesteld is, kan ik me goed voorstellen."

Overigens is Karim El Ahmadi mogelijk niet inzetbaar in de bekerwedstrijd tegen de Eagles. De middenvelder kampt met lichte klachten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen