RKC Waalwijk en Willem II blameren zich tegen amateurs

23 september 2014, 22:14

RKC Waalwijk en Willem II hebben zich geblameerd in de tweede ronde van de KNVB Beker met een nederlaag tegen een amateurclub. RKC boog dinsdag met 1-0 voor zaterdagtopklasser HHC Hardenberg. Willem II deed het nog slechter. De Tilburgers gingen in de slotfase met 2-1 onderuit bij eersteklasser Deltasport.

Willem II leefde de afgelopen dagen op een roze wolk. Een week na de fraaie zege op Feyenoord in De Kuip spoten de Tilburgers afgelopen vrijdag extra slagroom op de taart door aartsrivaal NAC Breda in de slotfase met 2-1 te verslaan. Tegen Deltasport zagen ze het in de laatste minuten juist verkeerd gaan.

Redouan Boulfafal maakte in blessuretijd het winnende doelpunt voor Deltasport. De aanvaller had de Vlaardingse eersteklasser in de 36ste minuut ook al op 1-0 gezet. Ben Sahar herstelde in de 53ste minuut het evenwicht, maar daarna wist Willem II niet door te drukken.

Eerstedivisieclub RKC Waalwijk kan zich eveneens op de competitie gaan richten, na een nederlaag bij HHC Hardenberg. Hielke Penterman maakte in de 58ste minuut het beslissende doelpunt voor de Overijsselse zaterdagtopklasser.

FC Dordrecht maakte geen fout. De equipe van trainer Ernie Brandts versloeg ONS Sneek, net als HHC Hardenberg actief in de zaterdagafdeling van de Topklasse, met 0-3. Mart Lieder, Ryan Koolwijk (strafschop) en Everon Pisas scoorden voor de promovendus. FC Emmen won met 1-4 bij Excelsior Maassluis. Luis Pedro, Elson do Rosario Almeida en Ronald Bergkamp maakten in het laatste half uur het verschil voor de Drentse Jupiler League-club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen