Koeman ook in beker sterk: Saints verslaan Arsenal

23 september 2014, 22:48   Bijgewerkt: 24 september 2014, 00:53

Ronald Koeman blijft uitstekend presteren met Southampton. In de competitie staat de ploeg van de Nederlandse oefenmeester na vijf speeldagen op een keurige tweede plaats en dinsdag werd ook in de League Cup een fraaie prestatie geleverd. Southampton versloeg Arsenal in Londen met 1-2.

Arsenal kwam binnen het kwartier nog wel op voorsprong in het eigen Emirates Stadium. Alexis Sanchez scoorde uit een vrije trap. Southampton zorgde echter nog voor de rust voor een ommekeer. Dusan Tadic hervond in de twintigste minuut de balans. De oud-speler van FC Groningen en FC Twente scoorde uit een strafschop. Nathaniel Clyne tekende vijf minuten voor de pauze voor de 1-2. Arsenal wist de schade in de tweede helft niet meer te repareren, waardoor Koeman voorlopig niet meer stuk kan bij Southampton.

Stoke City schakelde Sunderland uit. Muniesa was met twee doelpunten de matchwinner voor de ploeg uit Stoke-on-Trent, waarmee hij de 1-0 van oud-AZ'er Jozy Altidore teniet deed (1-2). Bij Sunderland viel Patrick van Aanholt direct na de doelwissel in, Erik Pieters bleef reserve bij Stoke City.

Swansea City had in het eigen Liberty Stadium geen moeite met Everton. De formatie uit Wales won met 3-0. Invaller Marvin Emnes verzorgde het slotakkoord. De andere doelpunten kwamen op naam van Nathan Dyer en Gylfi Sigurdsson.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen