Cambuur gemakkelijk langs Den Bosch, PEC moeizaam door

24 september 2014, 21:49

SC Cambuur heeft zonder al te veel moeite de derde ronde van de KNVB Beker bereikt. De eredivisionist was met 0-4 te sterk voor FC Den Bosch, dat een uur lang meekon met de Friese equipe. Titelhouder PEC Zwolle had het in eigen huis een stuk lastiger. FC Oss werd met 3-2 moeizaam aan de kant gezet.

Cambuur was de betere ploeg, maar drukte dat pas na zestig minuten uit in de score. Mart Dijkstra schoot de bezoekers met een harde knal op voorsprong. Vijf minuten later was de formatie van Henk de Jong wederom trefzeker, debutant Sebastian Steblecki scoorde. Het duel was vijf minuten later definitief beslist. Dijkstra maakte zijn tweede van de avond, terwijl Den Bosch met tien man kwam te staan. Erik Quekel kreeg direct rood na een slaande beweging richting Lucas Bijker. Martijn Barto bepaalde kort voor de tijd de eindstand op 0-4.

PEC Zwolle had in eigen huis de grootste moeite met FC Oss. Na 33 minuten schoot Jesper Drost de thuisploeg van dichtbij op voorsprong, maar zeven minuten later was het alweer gelijk. Rick Stuy van den Herik produceerde de gelijkmaker. Na de thee leken Tomas Necid en wederom Drost het duel te beslissen, maar Istvan Bakx maakte het nog even spannend. Zwolle trok de zege uiteindelijk over de streep en is zodoende nog in de race om de titel te prolongeren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen