Feyenoord slikt in Deventer nieuwe nederlaag en ligt uit beker

24 september 2014, 22:42

Feyenoord heeft een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de zwakke seizoenstart. In de tweede ronde van de KNVB Beker werd er op bezoek bij Go Ahead Eagles volledig terecht met 2-0 verloren. De thuisploeg scoorde al na twee minuten en gooide het duel een kwartier voor tijd in het slot. Voor Fred Rutten worden de zorgen door de zeperd nog groter.

De coach van Feyenoord, die zijn ploeg afgelopen weekend nog zag verliezen van rivaal Ajax, stuurde in Deventer een sterk team de wei in. Doelman Kenneth Vermeer begon in het doel, Erwin Mulder moest wederom genoegen nemen met een plek op de bank. Rutten wilde in Overijssel automatismen in zijn elftal slijpen, maar kwam bedrogen uit.

Het geplaagde Feyenoord kreeg al na twee minuten een tik te verwerken. Go Ahead Eagles opende vroeg de score. Jules Reimerink vond met enig fortuin het net met een knal van afstand. Het schot werd nog beroerd door Sven van Beek, die Vermeer kansloos liet. De Kuipbewoners ging op zoek naar de gelijkmaker, maar van goed spel was geen sprake. Een kwartier voor tijd schoot Jop van der Linden met een mooie vrije trap de ploeg uit Deventer naar de zege: 2-0.

Zodoende gaat niet Feyenoord, maar Go Ahead Eagles morgen in de koker voor de loting van de derde ronde van de KNVB Beker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen