Van de Looi: "Deze zege is prima voor ons vertrouwen"

25 september 2014, 10:18

FC Groningen won woensdagavond zonder problemen van topklasser Barendrecht, in het kader van de KNVB Beker: 1-4. Erwin van de Looi, de keuzeheer van de Groningers, is tevreden. "We wilden graag in de koker en de uitvoering moest beter. In beide zaken zijn we geslaagd."

"Op een kleine fase na, vlak na de rust, zijn we niet in de problemen geweest. Ik vind dat we over het algemeen prima gespeeld hebben. Met name in de eerste helft was het tempo ook goed. Het enige dat we hebben nagelaten is nog meer goals te maken", analyseert Van de Looi op de officiële clubsite. "Deze overwinning is prima voor ons vertrouwen richting zondag."

Van de Looi zag Michael de Leeuw uitvallen met een blessure. "Hij had een snee bij zijn oor en dat moest gehecht worden. Voor het restant van de wedstrijd en bij een 2-0 voorsprong wilden we er geen risico mee nemen. Voor de inzetbaarheid zondag vormt deze wond geen probleem", aldus de Groningse trainer, die blij was met het eerste officiële doelpunt van zomeraanwinst Danny Hoesen. "Het is mooi dat hij zijn eerste goal scoorde en ook nog de openingstreffer. Dat is lekker voor een spits, ook richting zondagmiddag wanneer we thuis spelen tegen Willem II."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen