Haye: "Je kunt het nooit goed doen tegen zo'n tegenstander"

25 september 2014, 10:47

Thom Haye kroonde zich woensdagavond tot matchwinnaar bij AZ, in de bekerwedstrijd tegen de Limburgse topklasser EVV (0-1 winst). De jonge middenvelder dient zich de laatste weken aan in de hoofdmacht van de Alkmaarders.

"Je kunt het tegen zo'n tegenstander nooit goed doen. We wisten vooraf dat EVV er vol op zou klappen. Daar waren we op voorbereid", zegt Haye op AZ.nl over het bekerduel. Na een klein half uur maakte hij de enige treffer in Echt. "De bal werd weggekopt uit het strafschopgebied van EVV. Ik veroverde hem en chipte de bal naar Markus Henriksen, die op rechts stond. Hij gaf goed strak voor en ik liep de bal er bij de tweede paal in. Mooie goal", vindt de middenvelder.

Het was een magere zege, maar doorgaan in de beker is uiteindelijk het enige wat telt. Nu schakelt AZ naar de competitiewedstrijd tegen ADO Den Haag. "Dan moeten er wel wat tandjes bij", beseft Haye. "Het wordt een heel andere wedstrijd dan vandaag. ADO zal er meer een wedstrijd van maken door dat ze voetballend beter zijn dan EVV. Ze zijn deze week uitgeschakeld in het bekertoernooi. Ze zullen die vieze nasmaak willen wegspoelen tegen ons. Daar moeten we voor waken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen