Lukoki: "Verwacht dat er dit seizoen nog veel mogelijk is"

25 september 2014, 15:49

Jody Lukoki werd afgelopen zomer gepresenteerd als nieuwe aanwinst van PEC Zwolle, de huidige nummer drie in de Eredivisie. Het jeugdproduct van Ajax speelde vorig seizoen op huurbasis voor SC Cambuur en voelt zich goed in de hoofdstad van Overijssel, waar hij dankzij het vertrek van Kamohelo Mokotjo aangetrokken kon worden.

Lukoki debuteerde op 19 januari 2011 in het betaalde voetbal, in de thuiswedstrijd van Ajax tegen Feyenoord. "Als Amsterdammer was het een jongensdroom om mijn debuut in de ArenA te maken tegen Feyenoord", blikt de rappe vleugelaanvaller terug via de officiële kanalen van PEC Zwolle. Hij speelde in totaal 35 officiële wedstrijden in Amsterdamse dienst. "Ik kijk met een goed gevoel terug op mijn periode bij Ajax. Zo heb ik met veel goede spelers gevoetbald, waaronder Siem de Jong, Jan Vertonghen en Christian Eriksen."

De voormalig Ajacied kwam dus via Leeuwarden in Zwolle terecht. "Mijn indruk van PEC Zwolle is zoals ik had verwacht", geeft Lukoki aan. "Het is een club die met aanvallend voetbal punten pakt. De Europa League play-off wedstrijd tegen Sparta Praag is ook een duel dat ik niet snel meer vergeet. Na mijn eerste Europese doelpunt kwam er veel emoties los. Het was echt jammer dat we uiteindelijk uitgeschakeld werden, maar ik verwacht dat er dit seizoen nog veel mogelijk is met deze selectie."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen