Extra kosten voor Feyenoord bij verbouw Kuip

Ger
26 september 2014, 08:21

Feyenoord heeft van de Rotterdamse politiek te horen gekregen dat het zelf mogelijke miljoenen euro's aan extra grondkosten voor de verbouwing van De Kuip door bouwbedrijf BAM moet betalen. Specialisten hebben berekend dat de ombouw rond het stadion niet past binnen de huidige afmetingen.

In de plannen zal er zo goed als zeker een strook van het bedrijventerrein aan de noordkant moeten worden gekocht en zal de Coen Moulijnweg moeten worden omgelegd. De totale kosten daarvoor komen volgens berekeningen uit op meer dan dertig miljoen euro. "Als het niet past, zal Feyenoord de extra kosten moeten betalen", aldus wethouder Ronald Schneider van Stedelijke Ontwikkeling in De Telegraaf.

De politiek is al verdeeld over de plannen vanwege het eventueel participeren door middel van aandelen. Bovendien is voor de grote verkeers- en parkeerproblemen bij uitbreiding naar 70.000 fans ook nog geen oplossing. Als Feyenoord nu ook nog extra grondkosten moet ophoesten, ziet het financiële plaatje er steeds slechter uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen