Van Persie: "Lang en goed gesprek gehad bij United"

Ger
26 september 2014, 12:24

De tegenvallende resultaten van Manchester United zijn deze week de aanleiding geweest voor een gesprek tussen de spelers en technische staf. Vooral de ontluisterende nederlaag tegen Leicester City kwam afgelopen zondag hard aan. United verspeelde in die wedstrijd een 1-3 voorsprong en verloor uiteindelijk met 5-3.

Volgens spits Robin van Persie heeft de selectie profijt gehad van de praatsessie. "Het ging over de dingen die goed verlopen, maar ook over de zaken die beter kunnen. Het was een lang en goed gesprek. Iedereen gaf zijn mening", verklapt Van Persie. "We hebben nu enkele prima trainingen achter de rug en iedereen kijkt optimistisch vooruit naar het duel met West Ham United van zaterdag. Alle neuzen staan dezelfde kant op. We hebben allemaal dezelfde doelen; we willen wedstrijden winnen en successen behalen."

Hoewel het in mentaal opzicht dus wel snor lijkt te zitten, is dat in fysiek opzicht niet het geval. In de aanloop naar het competitieduel kampt United namelijk met veel blessures. Coach Louis van Gaal heeft slechts de beschikking over één centrale verdediger, waardoor hij flink moet improviseren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen