PSV wellicht zonder De Jong en Guardado tegen Heerenveen

Ger
26 september 2014, 14:02

PSV moet het zondag in de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen mogelijk zonder Luuk de Jong en Andrés Guardado stellen. Beide spelers hebben last van blessures. Bij de koploper ontbreken sowieso Stijn Schaars, Memphis Depay, Abel Tamata en Oscar Hiljemark, die in Zweden een operatie aan beide heupen heeft ondergaan.

"We hebben op dit moment een aantal blessures. Die hebben mede te maken met het drukke programma en de korte vakantie van sommige jongens na het WK", aldus trainer Phillip Cocu op de website van PSV. Met Heerenveen als tegenstander staan de Eindhovenaren volgens de oud-international voor een lastige uitwedstrijd. "Het is een ploeg met snelheid voorin, die daardoor vanuit de reactie kan spelen. Net als wij dat kunnen. Voor zondag geldt ook dat we weer moeten laten zien wat we in huis hebben."

"Ik vind dat we tijdens wedstrijden steeds beter de controle houden. Ondanks de minimale voorsprong die we soms hebben. Het afstand nemen in score ten opzichte van de tegenstander kan en moet alleen nog beter. Er zijn nog voldoende punten die ik wil verbeteren. We moeten blijven doorgroeien en kritisch blijven naar elkaar. We kunnen geen enkel moment achterover gaan leunen, want dan gaat het mis."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen