Haar: "Het gaat een flink karwei worden tegen ADO"

Ger
26 september 2014, 14:59

Dennis Haar maakt zich op voor zijn derde wedstrijd als interim-coach van AZ. Onder zijn leiding won de Alkmaarse ploeg in de competitie van PEC Zwolle en in de beker van EVV. Zaterdag staat het uitduel met ADO Den Haag op het programma.

"Ik had vorige week gedacht om maar twee dagen als hoofdcoach op de bank te zitten. Dat is iets langer geworden", blikt Haar op de website van AZ terug op de perikelen rond de inmiddels ontslagen Alex Pastoor. "Als we zaterdag tegen ADO Den Haag weer winnen, is deze week voor mij helemaal geslaagd. Drie zeges in drie duels, daar doe ik het voor."

ADO werd deze week in de beker uitgeschakeld door Almere City FC. "Ze hebben wel wat recht te zetten. Henk Fräser kennende zal hij de boel daar wel behoorlijk op scherp zetten", verwacht Haar. "Het zal een flink karwei gaan worden tegen ADO."

AZ kan zaterdag geen beroep doen op de geblesseerden Steven Berghuis (voet) en Yves De Winter (schouder). Doelman Esteban is na een knieblessure weer in training, maar het duel met ADO komt nog te vroeg. Aron Jóhannsson traint gedeeltelijk weer met de groep mee.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen