Heracles nog op hatelijke nul: "De spelers willen heel graag"

26 september 2014, 17:14

Heracles Almelo is nog altijd puntloos in de Eredvisie. De rode lantaarndrager speelt zaterdagavond de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Coach John Stegeman, die niet kan beschikken over Denni Avdic, Rick Hemmink (beiden knie), Dario Vujicevic (voet) en Bram Castro (jukbeen), houdt de moed erin.

"We zijn qua fitheid redelijk uit de bekerwedstrijd van woensdag gekomen", stelt Stegeman, die tot het einde van het seizoen aan het roer staat bij de Heraclieden. "Ik vind dat onze groep een gretige indruk maakt", vervolgt hij. "De spelers willen heel graag, soms misschien wel te graag. We hebben een positief gevoel richting het duel met PEC. We gaan zoveel mogelijk ons eigen spel spelen, uiteraard wel rekening houdend met de tegenstander. PEC speelt thuis altijd aanvallend, ze hebben veel voetballend vermogen. Daar moeten wij de juiste dingen tegenover zetten", weet de coach.

Alfred Nijhuis werd donderdag toegevoegd aan de technische staf, als assistent van Stegeman. "Hij heeft veel ervaring binnen de voetballerij in verschillende functies. Als speler, trainer en als scout", zegt de hoofdcoach. "Als speler van MSV Duisburg heeft Alfred soortgelijke situaties meegemaakt als waar wij met onze ploeg nu in zitten. We hebben meerdere gesprekken gehad, maar Alfred kwam als beste uit de bus."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen