Wenger: "Beste aanvallers ter wereld spelen in Engeland"

26 september 2014, 19:32

De Engelse Premier League herbergt de beste aanvallers van de wereld. Althans, dat vindt Arsene Wenger. De manager van Arsenal stelt in aanloop naar de Noord-Londense derby tegen Tottenham Hotspur van komende zaterdag dat de beste aanvallend ingestelde spelers ter wereld op de Engelse velden rondlopen.

"We hebben de beste aanvallende spelers in de Premier League rondlopen", sprak Wenger volgens de BBC. "De clubs hier hebben veel financiële mogelijkheden en zijn aanvallend allemaal sterk. De beste spelers spelen hier", vervolgt de Franse oefenmeester. Het is een opmerkelijke uitspraak, aangezien er bijvoorbeeld in clubs uit Spanje spelers als Cristiano Ronaldo, Lionel Messi en Neymar op de loonlijst staan.

De clubs uit de Premier League spendeerden afgelopen zomer een recordbedrag van meer dan 1.000 miljoen euro aan nieuwe spelers. Arsenal haalde Alexis Sánchez weg bij FC Barcelona, Manchester United presenteerde Radamel Falcao (AS Monaco) en Angel Di Maria (Real Madrid), Chelsea kaapte Diego Costa weg bij Atlético Madrid en Liverpool nam Mario Balotelli over van AC Milan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen