Van Gaal: "Hoop dat we veel beter als team spelen"

27 september 2014, 11:22

Voor Louis van Gaal staat er vandaag (zaterdag) een belangrijk thuisduel op het programma. Om 16.00 uur neemt Manchester United het op tegen West Ham United, dat na vijf wedstrijden twee punten meer heeft dan de equipe van Van Gaal. De keuzeheer hoop dat zijn ploeg beter voor de dag komt dan vorige week, toen er met 5-3 verloren werd bij promovendus Leicester City.

"We moeten daar van geleerd hebben en ons verbeteren", vertelt Van Gaal op de clubsite. "Ik hoop dat we beter als team spelen, vooral bij balverlies. We zullen het, met name op dat gebied, veel beter moeten doen dan tegen Leicester." Tegenstander West Ham United deed het een stuk beter. De Londenaren wonnen van Liverpool. "Dit is denk ik onze beste tegenstander tot nu toe", stelt Van Gaal. "Ik hoop dat we onze supporters een overwinning kunnen geven."

Aanwinsten Luke Shaw, Angel Di Maria en Radamel Falcao zullen alle drie waarschijnlijk in de basis begonnen. "Luke heeft indruk op mij gemaakt en hij is er klaar voor. Ik kijk er naar uit om hem in actie te zien. Angel speelt fantastisch en creëert veel kansen. Als trainer kun je niet meer van hem vragen. Radamel heeft ook indruk op me gemaakt, hij speelt goed. Ik hoop dat hij die lijn kan voortzetten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen