FC Barcelona rolt Granada op, Messi bereikt mijlpaal

27 september 2014, 23:47

FC Barcelona is klaar voor de kraker tegen Paris Saint Germain, komende dinsdag in de Champions League in Frankrijk. De manschappen van coach Luis Enrique rolden zaterdag in het eigen Camp Nou middenmoter Granada CF met 6-0 op. Lionel Messi bereikte een fraaie mijlpaal.

De 27-jarige Argentijn maakte tegen Granada het vierhonderdste doelpunt in zijn profloopbaan. Messi deed dat in de 62ste minuut, door raak te koppen uit een voorzet van Dani Alves. Het was de 4-0. Neymar (2) en Ivan Rakitic hadden voor een 3-0 voorsprong van FC Barcelona bij de pauze gezorgd. In de 66ste minuut voltooide Neymar, op aangeven van Messi, zijn hattrick. Messi zelf legde in de 82ste minuut met zijn 401ste profdoelpunt de eindscore vast op 6-0.

FC Barcelona komt door de winst op zestien punten. Het heeft daardoor de koppositie in La Liga alleen in handen, maar Sevilla FC en Valencia kunnen later dit weekend weer langszij komen. Sevilla gaat vanavond op visite bij Atlético Madrid, Valencia bezoekt zondag Real Sociedad.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen