Feyenoord met drie wijzigingen op zoek naar revanche

27 september 2014, 20:42   Bijgewerkt: 28 september 2014, 01:12

Feyenoord gaat met drie wijzigingen in de basis op jacht naar revanche op Go Ahead Eagles. De Rotterdammers verloren woensdag in de tweede ronde van de KNVB Beker met 2-0 in Deventer. Vanavond om 20.45 uur trappen ze opnieuw af in de Adelaarshorst.

Coach Fred Rutten heeft gekozen voor een 4-4-2-formatie. Colin Kazim-Richards en Elvis Manu vormen de aanvalslinie. Op het middenveld spelen Jens Toornstra, Jordy Clasie, Lex Immers en Karim El Ahmadi. Manu, Immers en El Ahmadi zijn ten opzichte van het bekerduel nieuw in de Feyenoord-basis. Dit gaat ten koste van Tonny Vilhena, Ruben Schaken en Jean-Paul Boëtius. De achterhoede is met Kenneth Vermeer, Luke Wilkshire, Sven van Beek, Terence Kongolo en Miquel Nelom onveranderd gebleven.

Bij Go Ahead Eagles maakt Marnix Kolder zijn rentree van een blessure. Teije ten Dam zit daardoor weer op de bank. Onder de lat keert Erik Cummins terug, in plaats van Mickey van der Hart.

Opstellingen

Go Ahead Eagles: Cummins; Nieuwpoort, Vriends, Van der Linden, Wijnaldum; Van Ooijen, Overgoor, Duits; Reimerink, Kolder, Lewis

Feyenoord: Vermeer; Wilkshire, Van Beek, Kongolo, Nelom; Toornstra, Clasie, Immers, El Ahmadi; Kazim-Richards, Manu

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen