Werder Bremen kan ook in Wolfsburg niet winnen

27 september 2014, 20:53

De problemen voor Werder Bremen in de Bundesliga worden met de week groter. De formatie van coach Robin Dutt kwam zaterdag ook in de zesde speelronde niet tot winst. Er werd met 2-1 verloren van streekgenoot VfL Wolfsburg.

Werder Bremen staat nu onder de rode streep in de Bundesliga. Het bezet met drie punten uit zes wedstrijden de zeventiende plaats. Aartsrivaal Hamburger SV heeft met één punt minder de rode lantaarn in handen, maar de ploeg van Rafael van der Vaart speelt zondag nog thuis tegen Eintracht Frankfurt. Wolfsburg staat met acht punten in de middenmoot.

Ivica Olic maakte in de 57ste minuut de beslissende 2-1 voor Wolfsburg. De kampioen van 2009 had in de vijftiende minuut via Ricardo Rodriguez ook al de leiding genomen. Marnon-Thomas Busch herstelde acht minuten voor de pauze het evenwicht namens Werder Bremen.

Bij Werder Bremen was Eljero Elia vanwege een buikvirus afwezig. Ook de naam van Bas Dost stond niet op het wedstrijdformulier. De Nederlandse aanvaller speelde dit seizoen nog geen minuut in de Bundesliga en zat pas twee keer bij de wedstrijdselectie van Wolfsburg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen